Fri frakt

Aclima Woolnet Crew Neck Herr - Jet Black Underställströja

Aclima WoolNet passar bäst vid medelintensiv till intensiv aktivitet i kalla och ruggiga förhållanden. Perfekt för långpass på hösten och vintern, i fjällmiljö och på toppturer.
795 kr
*
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Tillverkarens artikelnr
111131001
EAN
7034041003624

Avancerad ullteknik i en underställströja

Lufthålen som bildas tack vare nätet gör att fukt transporteras bort fort och även om man svettas mycket känner man sig aldrig blöt. Bäst fungerar Aclima WoolNet med en tunn vindjacka över, som även den bör vara extra bra på att ventilera bort fukt (använd alltså helst inte en tät regnjacka som inte andas).

TYP AV AKTIVITET

Aclima WoolNet passar bäst vid medelintensiv till intensiv aktivitet i kalla och ruggiga förhållanden. Perfekt för långpass på hösten och vintern, i fjällmiljö och på toppturer. Plaggen håller värmen även när de är fuktiga och passar extra bra på flerdagarsturer eftersom dålig lukt inte trivs i merinoull. Ofta räcker det med att vädra plaggen mellan användningarna.

Aclima Woolnet har genomgått en Total Easy Care (TEC) - behandling som gör att tröjan inte kliar och minskar krympproblemet.

Material

  • 91% Merino Wool
  • 7% Polyamide
  • 2% Elastane

Recensioner

Snittbetyg
4,8
5 recensioner
Skriv en recension
Robin

Riktigt bra undertröja för hösten! Den andas väldigt bra och skyddar lite mot vind, samtidigt som den värmer en hel del utan att svetta ner tröjan man har över. T-shirt som långärmat.
Väldigt hög kvalitet!

Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0) *
Gäst

Precis testat den och jag är mycket nöjd

Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0) *
Gäst

Suverän att ha underst, håller en i rätt temperatur.

Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0) *
Gäst

Suverän att ha underst, håller en i rätt temperatur.

Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0) *
Tobias

Var först lite skeptisk mot en ringbrynja. Det var ju något farfar hade, Men det här är ett grymt plagg. Har nu kört den ner till 0 grader med bara en vindjacka över och det funkar bra både för långpass och intervaller.

Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0) *