Aclima WoolNet Shorts Long, dam i Merinoull - Jet Black

Från Norska Aclima kommer WoolNet Shorts Long i finaste Merinoull.
545 kr
*
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Tillverkarens artikelnr
103689
EAN
7034041063307

Varma och sköna underställsbyxor i merinoull

WoolNet Long Shorts är en underbyxa i ullnät med förstärkningar i front, på bak och insidan av låret för bästa slitstyrka.

Aclima WoolNet® är originalet när det kommer till ullnäts-plagg. Det är designat för aktiviteter med hög aktivitetsnivå där fukttransport, vikt, ventilation och bästa funktion är viktigast.

Luft isolerar i Woolnet

Känner du till att luft isolerar? Nätet skapar små luftfickor som ger bra isolering utan att man känner sig klibbig och för varm. Tack vare materialets förmåga att transportera fukt regleras temperaturen vid både hög och låg aktivitetsnivå, ungefär som en termostat. Eftersom nätmaterialet är tillverkat i merinoull får vi dessutom ullens alla unika fördelar på köpet. Ull värmer även i vått tillstånd och luktar inte illa.

Används av försvaret

Det här är kollektionen där kvalitet, funktion och design förenas i ett. Det är ingen slump att försvaret använt Aclima WoolNet i åratal.

Till topptur vintertid, långa turer på fjället, långfärdsskridsko, jakt, fiske och expeditioner är WoolNet® det naturliga förstavalet.

WoolNet® kan med fördel kombineras med plagg från WarmWool-serien kalla dagar.

Woolnet är extremt snabbtorkande och skönt stretchigt. Plaggen har ribbstickningar på utsatt områden för bästa komfort och slitstyrka.

Material: WoolNet: 120g/m2, 80% Wool (Merino) 20% Polyamide. Ribbstickningar: 250g/m2, 96% Wool (Merino) 4% Elastane.