Fri frakt

Altra Paradigm 5-W Black - Maxdämpad löparsko för asfalt/grus dammodell

En stabil löparsko med mycket dämpning, hela 30 mm dämpning skyddar dina fötter vid långa löppass, mellansulan i Altra EGO ger spänstig återfjädring. Som alla Altraskor har löparskon 0 mm drop, för en naturlig löpstil. Denna modell är speciellt anpassad för damfoten
1 995 kr
*
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Att tänka på

Placera din häl mot en vägg och mät längden på din fot och lägg till en knapp centimeter. Följ sedan storlekstabellen för att hitta rätt storlek. Läs i vårt magasin om hur du mäter din fot enkelt

Fri frakt
Hela ordern blir fraktfri
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Tillverkarens artikelnr
AL0A4VQY-000
EAN
192362864151

Skon som skonar knän och fötter

Användningsområde: Löpning på hårt underlag.

Läs Niklas recension av paradigm och hur skon räddade hans artrosknän

Altra Paradigm 5 är inspirerad och utformad efter fötter, som under långa maraton- och ultralopp, tröttnar och inte längre klarar av att fullt supporta ditt löpsteg. Skon har den bekväma Altra EGO™ mellansulan som ger bra dämpning och låter energin i skon bli så effektiv det bara går för att hjälpa till.

Altra Paradigm 5 är en härlig sko för de långa passen, med den maximala dämpningen skyddar du dina knän och höfter från kraftiga stötar när du springer.

Till skillnad från andra Altra-modeller har Paradigm Stabilipods™ som ger support åt foten, inte ett klassiskt pronationssystem utan mer som ett stöd som hjälper foten att arbeta mer stabilt. Skon har liksom tidigare modeller GuideRail™ — ett system som hjälper till att stabilisera trötta och/eller överpronerande fötter.

De långa turernas löparsko

Altra Paradigm 5 är ett självklart val för dig som springer långa turer, till exempel för dig som springer ultramaraton eller maraton. Eller för dig som helt enkelt sätter komforten först. För vi ska inte lura någon: det här ÄR en bekväm sko.

Full dämpning — Noll drop

Termen Zero Drop™ var tänkt att beskriva den horisontella balansen mellan framfot och häl, som även skapade en viktbalans i hela kroppen. Såväl fötter, ben, rygg och hela kroppsställningen inverkas av skorna och kollisionskrafter rör sig längs hela kroppen när vi rör på oss. En nolldrop sko förstärker även akillessenan och de lägre vadmusklerna som har försvagats under en livstid att springa och vistas i höga klackar.

Zero drop noll drop

Tekniska specifikationer:

  • Vikt: 261 gram
  • Total sultjocklek: 30 mm
  • Drop: 0 mm
  • Dämpning: Max
  • Plattform: Balanced Cushioning™ och FootShape ™ tåbox
  • Mellansula: Altra EGO™
  • Yttersula: StabiliPod ™ Teknologi
  • Ovandel: Engineered Knit
  • Användningsområde: Löpning på asfalt/grus, ultralopp, walking, vardags
  • Andra funktioner: Medial Guiderail™, Dam modellen har Fit4Her™

Hitta din storlek i storleksguiden

Specifik storlekstabell för Paradigm 5
Cm-mått i tabellen är uppmätt innermått för respektive storlek. Måttet i tabellen bör vara ca 1 cm större än din fot för att få rätt storlek.

DAMSTORLEKAR
USA5.566.577.588.599.5
UK3.544.555.566.577.5
EUR363737.53838.5394040.541
CM22.7 cm23.1 cm23.6 cm24 cm24.4 cm25 cm25.4 cm25.9 cm26.4 cm

Successiv invänjning
Skon har 0mm drop, är du van vid högre drop rekommenderar vi att du vänjer dig försiktigt, genom att löpa kortare sträckor i skon innan du vant dig.
Altra löparskor - vänj dig långsamt