Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

  • Altra Torin 5-M Black - Visningsexemplar, storlek EU 45 Herrmodell
-33 % Fri frakt

Altra Torin 5-M Black - Visningsexemplar, storlek EU 45 Herrmodell

Passar lika bra till de längre passen som till kortare intervallpass på asfalt eller grus, mellandämpad för dig som samtidigt söker komfort på asfaltsrundorna. Som alla Altraskor har löparskon 0 mm drop, för en naturlig löpstil.
Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Lagerstatus
Slutsåld
Tillverkarens artikelnr
AL0A547F-000
EAN
195436114619

Detta är en visningssko, därför nedsatt pris. För fler storlekar se den ordinarie artikeln

Torin 5 kan vara din nya favorit löparsko

Användningsområde: Löpning på asfalt och grus. Fungerar på långpassen såväl som intervallpassen.

Altra Torin 5 är Altras  storsäljare och favorit bland väldigt många löpare. Skon är utformad för fart och prestation, så om du älskar hastighet och kortare löppass så är detta skon för dig.

Redo på tävlingsdagen

För många löpare är Torin det självklara valet på tävlingsdagen, den följsamma löparskon hjälper dig i fotisättningen och den mellandämpade sulan ger dig tillräckligt skydd för att ta dig an både de korta och de längre distanserna.

TORIN 5 - Nyheter

Nästa generation Torin är här!

Torin 5 kommer för första gången med Altra EGO ™ MAX sulan. Skillnaden mellan Altra EGO ™ MAX och den traditionella Altra EGO ™ sulan är att Altra EGO ™ MAX ger lite mer respons och är mer hållbar. Dämpningen är mjuk, bekväm och med en första klassig prestanda.

Den mjuka hälkappan har fått extra vaddering som ger en bättre passform där foten sitter säkert i skon för att främja en naturlig rörelse genom hela stegfasen. Ovandelen i Engineered mesh är lätt och behaglig.
Med en sultjocklek på 28 mm är Torin 5 en väldämpad sko, men vikten är fortfarande låg, så den är effektiv även när du vill prestera!

Balans mellan vikt och dämpning, noll drop

Torin 5 är en perfekt sko för den som värdesätter balans mellan vikt och dämpning – gör vi inte alla det? :D

Självklart noll drop, alltså ingen höjdskillnad mellan häl och tå, för en naturligare fotisättning.

Varför säljer Runon Altra?

Ingen av Altras skor kommer få dig att springa snabbare, längre, bli mindre skadebenägen eller få dig att gå ner i vikt. Ingen sko är magisk, och Altra är inget undantag. Den enda som kan påverka dina resultat är du själv med hårt arbete. Men vad vi, och väldigt många andra, har sett är att Altras breda tåbox som låter bli att klämma sönder dina tår och Altras noll drop ger fantastiska träningseffekter för dina underben och dina småmuskler i dina fötter. Och det tycker vi är anledning nog att välja Altra.

När du köper ditt första par vill vi rekommendera att du vänjer din kropp långsamt, om du inte är van nolldropslöpare.

Altra shoe designs aren’t an ebbing trend. They are common logic.

Full dämpning — Noll drop

Termen Zero Drop™ var tänkt att beskriva den horisontella balansen mellan framfot och häl, som även skapade en viktbalans i hela kroppen. Såväl fötter, ben, rygg och hela kroppsställningen inverkas av skorna och kollisionskrafter rör sig längs hela kroppen när vi rör på oss. En nolldrop sko förstärker även akillessenan och de lägre vadmusklerna som har försvagats under en livstid att springa och vistas i höga klackar.

Zero drop noll drop

Tekniska specifikationer:

  • Vikt: 257 gram
  • Total sultjocklek: 28 mm
  • Drop: 0 mm
  • Dämpning: Mellan
  • Plattform: Balanced Cushioning™ och FootShape™ tåbox
  • Mellansula: Altra EGO™ MAX med InnerFlex™
  • Yttersula: FootPod™ Teknologi
  • Ovandel: Engineered Mesh
  • Användningsområde: Löpning på asfalt och grus. Långpass och intervaller.

Neutral Dämpning
Med neutral dämpning innebär det att skorna saknar pronationsstöd, och lämpar sig bäst för ett neutralt löpsteg. Skon har också 0mm drop, är du van vid högre drop rekommenderar vi att du vänjer dig försiktigt, genom att löpa kortare sträckor i skon innan du vant dig. Dessa skor passar fantastiskt bra som en snabb tävlingssko men gör sig fantastiskt på de långa asfaltsrundorna.