• Gococo Löparstrumpa Light Sport vit
-29 %

Gococo Light Sport Vit - Löparstrumpa

Gococos Light Sport strumpa är låg och mycket lätt, en given följeslagare till löparen, men fungerar lika bra på gymmet eller i cykelskon.
98 kr Tidigare 139 kr
*
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Lagerstatus
Slutsåld
Tillverkarens artikelnr
SLS001302M
EAN
7340082400392

Superlåg och superlätt

Gococos Light Sport strumpa är superlåg och superlätt, den ger skön frihetskänsla i löpar-/gymskorna.

Minimalt med strumpa

Den här strumpan fungerar lika bra på löppassen som på gymmet, men få rväldigt lite strumpa för pengarna på ett positivt sätt. Light Sport är en fin följeslagare på långpassen, framför allt i stadsmiljö men fungerar även i elljusspåret eller varför inte använda denna minimalistiska strumpa i ett stadslopp.

I off trail och i skogen rekommenderar vi en högre strumpa som exempelvis Gococo Technical Cushion.

Strumpan är förstärkt i häl och fotdyna.

Egenskaper:

• Tunn löparstrumpa
• Utan sömmar
• Förstärkningar vid utsatta punkter

Material: 41% 37.5 Technology Polyester 37% Polyamid 15% Lycra 7% Elastan

37.5 Technology materialet i sulan är extremt snabbtorkande vilket minskar risken för skavsår och blåsor när du är aktiv.

Runon tycker till: Min erfarenhet av Gococo Light Sport är enbart positiv, har nu sprungit slut på mitt första par Light Sport och överväger att skaffa ett par till. Förutom att de sitter bra på foten så passar foten bra i skorna med dessa stumpor på. Jag gillar vinddraget runt fotknölarna, en upplevelse man inte får med högre strumpor, man upplever frihetskänsla...

//Tomas

Runon tycker till: Har faktiskt inte sprungit utomhus i denna strumpa än, men den har blivit en trogen följeslagare till gymmet där den används till allt från styrketräningspass och spinningpass. Alltså förlåt men i bland måste man vila från löpningen :D 

//Niklas